Hosting met SSL Ondersteuning

U kunt bij ons terecht voor een website, maar bij een website hoort ook een host. U kunt bij ons een website hosten inclusief domeinnaam. Tevens bieden wij SSL ondersteuning aan.

Google heeft onlangs aangekondigd website met een ssl certificaat te promoten in de rankings. Dat is natuurlijk niet zomaar: security is een toenemend issue op internet. Het aantal gehackte sites neemt continu toe, en het aantal niet goed beveiligde sites ook. Mijn verwachting is dan ook dat we naar een volledig https internet gaan.

SSL-certificaten zijn essentieel voor de veiligheid van uw website. Het versturen van informatie over het internet gaat altijd gepaard met het risico dat kwaadwillende hackers inbreken in de verbinding en de informatie inlezen. Hoe beter u zichzelf beveiligt met een SSL-certificaat, hoe kleiner de kans dat in uw website ingebroken wordt.

Voor meer informatie over webhosting in combinatie met een SSL certificaat kunt u contact met ons opnemen.
De webhosting is van hoge kwaliteit, snel en zeer goed beveiligd, zeker als u een SSL certificaat erbij neemt. U heeft dus 1 aanspreekpunt voor al uw diensten.