Direct telefonisch contact: 0648084789

google
geert kuipers
december 8, 2021

De beste adviezen denkt met je mee zeer vriendelijk top bedrijf. Bedankt Richard.

google
Ali Sepet
augustus 7, 2019

Restart Reclame heeft mijn website gemaakt hier ben ik heel blij mee. Verder heeft hij veel reclame in mijn winkel gemaakt, top service!

google
J. Alexandra
augustus 2, 2019

Richard heeft mij geholpen met 2 websites. goede adviezen en eerlijke communicatie.

google
Jan van der Werf
januari 13, 2019

Richard heeft mijn visitekaartje, flyer en website van Fokuso gemaakt. Dit jaar heeft hij de website een make over gegeven daar ben ik zeer blij mee. De website is erg mooi geworden en ik ben zeer tevreden. Ik raad daarom Restart Reclame zeker aan als je een website of drukwerk zoekt!

google
Hans Versteegh
januari 13, 2019

Restart Reclame heeft mijn website gemaakt van InRegie. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het is een mooie website geworden en dat tegen een zeer schappelijk tarief!

google
Henk Kuipers
september 6, 2018

Top bedrijf! Fijne samenwerking en Richard denkt goed met je mee.

google
Vexter
april 24, 2018

Wat een top bedrijf. Denken met je mee en weten wat service is. Er liep zelfs iemand mee naar de auto zodat ik zelf niets hoefde te tillen. Onvoorstelbaar mooie prijs/kwaliteit verhouding. Je bent hier geen nummer en voelt je meteen thuis. Ik kom hier nu regelmatig met heel veel plezier. Bedankt Restart!!

google
Paul Buikstra
januari 15, 2018

Restart Reclame was mijn redding in nood. Professioneel, vindingrijk en snel toen het nodig was!

google
Yke de Jong - de Boer
oktober 10, 2017

Wij krijgen een top-smile van onze nieuwe website, visitekaartjes en het reclamebord. Bedankt namens top-smile voor alles, we zijn er erg blij mee en komen zeker nog eens terug bij je voor andere reclameuitingen:)

google
Gerard Hilboezen
september 6, 2017
google
Maureen Martowidjojo
augustus 29, 2017

Restart Reclame heeft mijn huisstijl en website van Foot2 gemaakt, ik ben heel blij met het resultaat!

google
Roelofke Troost
juli 17, 2017

Zeer tevreden over Restart Reclame!

Back to Top
× Direct contact via WhatsApp