Direct telefonisch contact: 0648084789

Wat is Gulden?
Gulden is digitaal geld op basis van de blockchain techniek, ook wel een cryptocurrency genoemd. Gulden is dan ook de nieuwe manier van betalen. Makkelijk, veilig én snel. Nooit meer wachten tot na het weekend op geld en grenzeloos instant betalingen uitvoeren naar waar ook ter wereld. Gewoon via apps op de telefoon of pc.

Even wat achtergrondinformatie:
Gulden is bedacht door Rijk Plasman. Hij wordt bijgestaan door een open community die bekwaam en behulpzaam is allerlei vragen te beantwoorden. Gulden kent een indrukwekkende roadmap voor ontwikkelingen. De apps en achterliggende technieken worden continue verbeterd en verder geperfectioneerd. Steeds meer mensen gebruiken de gratis apps, momenteel ca. 40’000 gebruikers en dat aantal groeit steeds sneller. Gulden is hard op weg om een algemeen en laagdrempelig betaalmiddel te worden, geschikt voor dagelijks gebruik.

Wat kun je ermee?
Gulden is vooral bedoeld om er mee te betalen. Bijvoorbeeld in winkels, restaurants, online en tussen familieleden. En dat alles grenzeloos, snel en veilig. Maar het is ook veel goedkoper dan een bankrekening aanhouden met alle kwartaal- en betaalkosten van dien.

Nocks
Gulden is, voor wie het interesseert, een decentrale valuta gebaseerd op de revolutionaire blockchain techniek. Niemand is eigenaar van Gulden. Er is echter wel een enthousiast team dat, onder leiding van Rijk Plasman aan ontwikkelingen werkt. Hierdoor wordt Gulden steeds beter, sneller en makkelijker om te gebruiken.

Verder zijn er ook steeds meer bedrijven zoals Nocks, die allerlei services aanbieden rondom Gulden. Dit maakt het o.a. voor merchants makkelijker Guldens te accepteren en te integreren in de huidige kassasystemen. Met de tools van Nocks is het letterlijk in enkele minuten op te zetten.

Kortom, start vandaag nog met Gulden.
Gulden, helemaal van jou, helemaal van nu.

Handige links:

Gulden homepage -> http://www.gulden.com
Gulden development -> https://dev.gulden.com/
Gulden help -> https://gulden.help/categorie/algemeen
Gulden support -> https://guldencommunity.slack.com/app
Gulden acceptanten -> https://pay.gulden.com/nl/
Guldens kopen -> https://nocks.co
Gulden-shop.nl -> https://www.gulden-shop.nl
Nieuws -> http://www.guldenbites.nl
Nieuws -> http://www.guldenweb.nl

 

 

14212551_1149243945122500_442437743329244606_n

Back to Top
× Direct contact via WhatsApp